Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
01.10.2007 20:49 - Обичам го това място!
Автор: ricetek Категория: Забавление   
Прочетен: 1466 Коментари: 1 Гласове:
0

Последна промяна: 31.10.2007 16:23


  У-ф-ф-ф-ф! Позанемарих го блогчето, ама какво да се прави. Много работа, малко мързел и това е крайния резултат. Ако не сте си направили труда да погледнете профила ми, ще ви кажа че съм от Шумен. И сега ще иде реч за нощните заведения (клубове и дискотеки) в моя град.

  Няма да го раздавам хейтърската и да ви плача как навсякъде е чалгия, как е пълно със селяни и пияни простаци. Ще ви разкажа за единственото клубче, което според мен си заслужава вниманието. Както всички хубави неща, то е малко и се казва PLATINUM (ПЛАТИНЪМ).

  Ако някой от четящите този пост, някога се разходи към Шумен, ако по някаква незнайна причина му се наложи да преспи в града и се чуди къде да послуша хубава музика и да релаксира, това е мястото. Ще има хора, които ще ви кажат “Ей, отиди еди къде си, там е ноу яко, направо ша са разцепиш” или пък “Избухни на тва място, ноу е фешън”. За бога хора, не ги слушайте. Ако попитате същите тези “съветници” какво мислят за PLATINUM, ще ви кажат: “Абе мани го, там ходят богатите фешънчета да си показват новите дрехи.” Еми така е, те праситата са свикнали да си грухтят в мизерията. Дори и отчасти да са прави, аз отивам там за да слушам музика и да си почивам. Тъй че дори и да се изтъпани някой във водолазен костюм, кво толкова стига да е свестен.

  Заведението се намира в реставрирана старинна къща, на таванският етаж, колкото и странно да звучи. Цялото е в бяло, хром и стъкло. Обръща се внимание на най-дребния детайл, като започнем от десена изрисуван на тавана и стигнем до обслужването. То вижте им само флайерите и няма какво повече да си говорим.

image    image

 Сигурно се сещате, че за да ми е толкова любимо се пуска електронна музика и най-вече хаус. Тия диджейчета там направо ме изумяват понякога с това колко адекватна музика пускат. Една вечер направо имах чувството че си слушах плейлистата от Уинампа. Там никой няма да ви гледа странно, ако се поизлегнете на канапенцето, сложите си една възглавничка под лакътя и просто слушате музика.

  Както вече ви споменах, заведението е клуб, а не дискотека. Започва работа някъде към 21.00 и поне до към 01.00 ще изкарате спокойно. Ако има много клиенти, може и да отиде до 2-3 часа.

   По принцип е най-добре ако го посетите в петък или събота вечерта.
Понеделник е поп-фолк вечерта (holly shit, ?#$@?!%&#%!?@#). Не мога да ви кажа как е, защото никога не съм ходил. В деня в който пуснаха чалгата и в това прекрасно място, обявих 48 часа траур. Ема така е, понеже никой не ходеше да слуша хаус, и хората най-накрая се огънаха, няма накъде.
  Вторник и сряда са си лежерни хаус миксчета.
 Четвъртък е ретро-караоке парти. И това чудо на природата се пръкна наскоро, поради същата причина, поради която се появи и танца с пръсти (чат, чат, чат, сещате се, нали)
 В петък и събота вечерта, заведението се пълни най-много. Препоръчително е да акустирате най-късно до девет и половина – десет. Ще се слуша хаус, ако се понапиете леко може и да си потанцувате малко, но ако вземете да се мяткате като рейвър или да правите вертолети, определено ще ви гледат странно. За тези които смятат да разцъкват танците, около дансинга има две малки барчета, със столове тип “щъркел”.
Неделя вечерта по принцип заведението не работи.

  Та това е приказката. “Вервайте ми” и няма да сгрешите.
На профила си имам снимка, тъй че ако се видим някоя вечер там, ще можете да ме познаете.

Айде чао!



Тагове:   обичам,   място,


Гласувай:
0



Следващ постинг
Предишен постинг

1. aviatrix - :D
30.10.2007 01:07
и ся ако съм разбрал правилно .. като дойда в Шумен някой ден да отида в клуб платинЪм и по възможност да не е в понеделник :) :D
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: ricetek
Категория: Други
Прочетен: 170445
Постинги: 39
Коментари: 101
Гласове: 694
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930